0.00 (0 votes)

UNOkaffebars ellevte blogopslag

 

VI HAR FÅET EN NY ”MÆLKEDRENG” I KLASSEN

Økologisk Essens mælk fra Arla Unika, også kendt som årstidsmælk, er en økologisk fyldig mælk med en blid flødesmag, som afsluttes med noter af vanilje.  

– Mælken er et specialprodukt, som er skabt på naturens præmisser. Det helt enkle er nogle gange det allerbedste. Derfor lader Arla Unika mælken være, præcis som den er, intet er fjernet. Fedtindholdet varierer med årstiden, og derfor svinger fedtprocenten i mælken fra 3,5-4,5%, fortæller Martin Rosbech fra Arla Unika.

­– Mælken til vores friskvareserie Essens fra Arla Unika kommer fra 6. generationsgården Debelgaard i Brørup. Her har dyrevelfærd altid været en mærkesag. Derfor var det også naturligt at netop Debelgaard, som en moderne økologisk bedrift, som den første i Arla blev certificeret Dyrenes Beskyttelse. Vi tror nemlig på at jo bedre køerne har det, jo bedre er mælken. Og mælken er hele fundamentet for at skabe gastronomiske mejeriprodukter. Den økologiske mælk fra Debelgaard indvejes og tappes på vores mikromejeri i Christiansfeld, fortæller Martin Rosbech fra Arla Unika.

Denne mælk er simpelthen så lækker i vores forskellige kaffer, som indeholder mælk, hvorfor vi måtte have den! Mums siger vi bare!

 

TOPPEN AF POPPEN INDEN FOR KAFFE

På kaffefronten er der spændende nyt. Vi er i øjeblikket i færd med at finpudse en ny samarbejdsaftale på plads. UNOkaffebar i Hjørring og Aalborg får som den eneste i Nordjylland forhandlingen af “toppen af poppen” inden for kaffe. Når alt er på plads offentliggører vi dette spændende samarbejde.

 

 

EN COOKIE ER IKKE BARE EN COOKIE

Igennem en længere periode har vi bagt og spist os igennem mange forskellige cookie opskrifter. Men helt i skabet sad de ikke, indtil Gry fik fingrene i opgaven. 

Resultatet er nu de lækreste sprøde kager. Grys chokolade cookies smutter hurtigt over disken, hvorfor vi gerne bager tre til fire gange om ugen.

Gry kan det med småkager! Hun har arbejdet i køkkenet på en glutenfri udgave. Det er der kommet en lækker sprød lille sag ud af. En glutenfri Ingefær cookie, hvor den friske ingefær virkelig træder i karakter. 

Det er en kæmpe fornøjelse, når mange timers arbejde og finjustering endelig lykkedes til UG. 

 



UNOkaffebars ellevte blogopslag

 

VI HAR FÅET EN NY ”MÆLKEDRENG” I KLASSEN

Økologisk Essens mælk fra Arla Unika, også kendt som årstidsmælk, er en økologisk fyldig mælk med en blid flødesmag, som afsluttes med noter af vanilje.  

– Mælken er et specialprodukt, som er skabt på naturens præmisser. Det helt enkle er nogle gange det allerbedste. Derfor lader Arla Unika mælken være, præcis som den er, intet er fjernet. Fedtindholdet varierer med årstiden, og derfor svinger fedtprocenten i mælken fra 3,5-4,5%, fortæller Martin Rosbech fra Arla Unika.

­– Mælken til vores friskvareserie Essens fra Arla Unika kommer fra 6. generationsgården Debelgaard i Brørup. Her har dyrevelfærd altid været en mærkesag. Derfor var det også naturligt at netop Debelgaard, som en moderne økologisk bedrift, som den første i Arla blev certificeret Dyrenes Beskyttelse. Vi tror nemlig på at jo bedre køerne har det, jo bedre er mælken. Og mælken er hele fundamentet for at skabe gastronomiske mejeriprodukter. Den økologiske mælk fra Debelgaard indvejes og tappes på vores mikromejeri i Christiansfeld, fortæller Martin Rosbech fra Arla Unika.

Denne mælk er simpelthen så lækker i vores forskellige kaffer, som indeholder mælk, hvorfor vi måtte have den! Mums siger vi bare!

 

TOPPEN AF POPPEN INDEN FOR KAFFE

På kaffefronten er der spændende nyt. Vi er i øjeblikket i færd med at finpudse en ny samarbejdsaftale på plads. UNOkaffebar i Hjørring og Aalborg får som den eneste i Nordjylland forhandlingen af “toppen af poppen” inden for kaffe. Når alt er på plads offentliggører vi dette spændende samarbejde.

 

 

EN COOKIE ER IKKE BARE EN COOKIE

Igennem en længere periode har vi bagt og spist os igennem mange forskellige cookie opskrifter. Men helt i skabet sad de ikke, indtil Gry fik fingrene i opgaven. 

Resultatet er nu de lækreste sprøde kager. Grys chokolade cookies smutter hurtigt over disken, hvorfor vi gerne bager tre til fire gange om ugen.

Gry kan det med småkager! Hun har arbejdet i køkkenet på en glutenfri udgave. Det er der kommet en lækker sprød lille sag ud af. En glutenfri Ingefær cookie, hvor den friske ingefær virkelig træder i karakter. 

Det er en kæmpe fornøjelse, når mange timers arbejde og finjustering endelig lykkedes til UG. 

 



Blog 11

Rating

Recipe Rating

Users' reviews

Log-in to add review

this website is driven by coffee, love and HoCo web