0.00 (0 votes)

UNOkaffebars niende blogopslag

 

VI NØRDER MED NYHEDER PÅ BRØD- & KAGEFRONTEN

Vi elsker at nørde og produktudvikle, og lige nu er det på bage fronten. I den seneste tid har vi arbejdet på nye kager og brødtyper til kaffebaren.

En lækker karamelsnitte, svampet banankage og rødbede muffins har vi nu prøvetestet og smagt en hel del gange. Vi glæder os til at få alle disse lækre nyheder ud i kagemontren i kaffebaren, så du kan smage dem.

Derudover har brød-nørderne ”leget” med alt fra chiafrø, kamutmel, abrikos til havtorn. Det er blevet til to nyheder på brødfronten, som har fået navnene ’Vendelbo’ og ’Havtorn’. Bag nyhederne ligger der mange timers ”leg” og nørderi. En proces som både er sjov og udfordrende, men vi elsker det! Som noget af det vigtigste på brødfronten, er en god aktiv surdej, vandtemperaturen og et vågent øje med æltetiden.

Sidst men ikke mindst har vi også udviklet et nyt knækbrød, som har fået navnet Rugknæk.

 

KØB BRØD MED HJEM

Alt vores bagværk kan købes med som To Go, hvad enten du skal nyde en UNObolle til din frokost eller blot mangler brødet til aftenens måltid, som måske står på tapas eller burger. Vi har efterhånden en del gæster, som bestiller brødet til fødselsdage, fester og lignende arrangementer. Derudover kan du også købe vores hjemmelavet pesto og specialiteter med hjem.

 

 

NYHED PÅ VEJ – VI LØFTER SLØRET I NÆSTE BLOGOPSLAG

… Men vi kan allerede nu afsløre, at det er noget som kommer på hylderne inden længe!



 

UNOkaffebars niende blogopslag

 

VI NØRDER MED NYHEDER PÅ BRØD- & KAGEFRONTEN

Vi elsker at nørde og produktudvikle, og lige nu er det på bage fronten. I den seneste tid har vi arbejdet på nye kager og brødtyper til kaffebaren.

En lækker karamelsnitte, svampet banankage og rødbede muffins har vi nu prøvetestet og smagt en hel del gange. Vi glæder os til at få alle disse lækre nyheder ud i kagemontren i kaffebaren, så du kan smage dem.

Derudover har brød-nørderne ”leget” med alt fra chiafrø, kamutmel, abrikos til havtorn. Det er blevet til to nyheder på brødfronten, som har fået navnene ’Vendelbo’ og ’Havtorn’. Bag nyhederne ligger der mange timers ”leg” og nørderi. En proces som både er sjov og udfordrende, men vi elsker det! Som noget af det vigtigste på brødfronten, er en god aktiv surdej, vandtemperaturen og et vågent øje med æltetiden.

Sidst men ikke mindst har vi også udviklet et nyt knækbrød, som har fået navnet Rugknæk.

 

KØB BRØD MED HJEM

Alt vores bagværk kan købes med som To Go, hvad enten du skal nyde en UNObolle til din frokost eller blot mangler brødet til aftenens måltid, som måske står på tapas eller burger. Vi har efterhånden en del gæster, som bestiller brødet til fødselsdage, fester og lignende arrangementer. Derudover kan du også købe vores hjemmelavet pesto og specialiteter med hjem.

 

 

NYHED PÅ VEJ – VI LØFTER SLØRET I NÆSTE BLOGOPSLAG

… Men vi kan allerede nu afsløre, at det er noget som kommer på hylderne inden længe!



 

Blogopslag 9

Rating

Recipe Rating

Users' reviews

Log-in to add review

this website is driven by coffee, love and HoCo web