0.00 (0 votes)

UNOkaffebars ottende blogopslag

 

MÆLK ER IKKE BARE MÆLK

Hos UNOkaffebar i Hjørring og butikken i Aalborg, Fru Ronne by UNOkaffebar, gør vi alt for at få den bedste oplevelse ned i koppen.

Her har den økologiske sødmælk fra dag ét været en sikker vinder, og helt naturligt det vi kører som standard mælk hver evig eneste dag. Den er cremet og har god naturlig sødme. Dog har andre mindre fedtfattige mælketyper efterhånden fundet vej til kaffebaren. 

Men det er ikke hvilken som helst sødmælk vi bruger! Inden for økologi findes der et meget bredt udvalg af god mælk, men ikke alle egner sig lige godt. Både sødmen og syrligheden er meget forskellig i mælken, og spiller en vigtig og ikke uvæsentlig rolle. Derfor tester vi ofte på, om der er kommet nye eller andre mælke til, som komplimenterer vores kaffe endnu bedre. 

 

MÆLK - INTOLERANT OG ALLERGI

Mange fravælger den traditionelle komælk. Enten pga. allergi eller en grundlæggende stillingstagende til animalske produkter. Sammen med vores leverandører har vi fundet et par gode erstatninger. Alle produkterne er selvfølgelig nøje udvalgte i forhold til, hvad der smager bedst i den økologiske espressokaffe, som vi bruger! 

Så husk at sig i baren, når du bestiller, hvis vi skal lave din kaffe på en anden mælk end denne lækre og cremede økologiske sødmælk.

 

UNOBRØDET, SOM BAGES FRA BUNDEN HVER MORGEN

UNOkaffebars helt egen brød nørd og - entusiast bager ud fra den samme filosofi og tankegang, som kaffebaren bygger på. Nemlig godt håndværk, gode råvarer og en høj kvalitet, som vi mener og er overbevidst om, giver den bedste smag og oplevelse.
Sara David Jørgensen møder ind hver morgen klokken 6, hvor dagens produktion af alt det gode brød begynder. Her har økologien også vist sig at være det vi ledte efter, for at få brød med dybde, karakter og en langt bedre smag.

Sara udtaler følgende; ”I vores bageri, bager vi brød og boller af økologisk stenvalset mel. Vi bruger nogen af de ældre kornsorter som Emmer, Ølandshvede, Purpurhvede samt Spelt. Ved at bruge økologisk stenvalset mel har man bevaret flest vitaminer og mineraler, som er med til, i samarbejde med surdej, at give vores brød mere fylde og karakter. Vi tror på, at med langtidshævet fuldkornsdeje, får vi  flere aromastoffer i brødet, da mælkesyrebakterierne har fået lov til at udvikler sig og dermed tilføre gode næringsstoffer til vores krop.”

Psst! Vi kan røbe, at vi lige nu går og nørder med en lille hemmelig på brød siden.

UNOkaffebars ottende blogopslag

 

MÆLK ER IKKE BARE MÆLK

Hos UNOkaffebar i Hjørring og butikken i Aalborg, Fru Ronne by UNOkaffebar, gør vi alt for at få den bedste oplevelse ned i koppen.

Her har den økologiske sødmælk fra dag ét været en sikker vinder, og helt naturligt det vi kører som standard mælk hver evig eneste dag. Den er cremet og har god naturlig sødme. Dog har andre mindre fedtfattige mælketyper efterhånden fundet vej til kaffebaren. 

Men det er ikke hvilken som helst sødmælk vi bruger! Inden for økologi findes der et meget bredt udvalg af god mælk, men ikke alle egner sig lige godt. Både sødmen og syrligheden er meget forskellig i mælken, og spiller en vigtig og ikke uvæsentlig rolle. Derfor tester vi ofte på, om der er kommet nye eller andre mælke til, som komplimenterer vores kaffe endnu bedre. 

 

MÆLK - INTOLERANT OG ALLERGI

Mange fravælger den traditionelle komælk. Enten pga. allergi eller en grundlæggende stillingstagende til animalske produkter. Sammen med vores leverandører har vi fundet et par gode erstatninger. Alle produkterne er selvfølgelig nøje udvalgte i forhold til, hvad der smager bedst i den økologiske espressokaffe, som vi bruger! 

Så husk at sig i baren, når du bestiller, hvis vi skal lave din kaffe på en anden mælk end denne lækre og cremede økologiske sødmælk.

 

UNOBRØDET, SOM BAGES FRA BUNDEN HVER MORGEN

UNOkaffebars helt egen brød nørd og - entusiast bager ud fra den samme filosofi og tankegang, som kaffebaren bygger på. Nemlig godt håndværk, gode råvarer og en høj kvalitet, som vi mener og er overbevidst om, giver den bedste smag og oplevelse.
Sara David Jørgensen møder ind hver morgen klokken 6, hvor dagens produktion af alt det gode brød begynder. Her har økologien også vist sig at være det vi ledte efter, for at få brød med dybde, karakter og en langt bedre smag.

Sara udtaler følgende; ”I vores bageri, bager vi brød og boller af økologisk stenvalset mel. Vi bruger nogen af de ældre kornsorter som Emmer, Ølandshvede, Purpurhvede samt Spelt. Ved at bruge økologisk stenvalset mel har man bevaret flest vitaminer og mineraler, som er med til, i samarbejde med surdej, at give vores brød mere fylde og karakter. Vi tror på, at med langtidshævet fuldkornsdeje, får vi  flere aromastoffer i brødet, da mælkesyrebakterierne har fået lov til at udvikler sig og dermed tilføre gode næringsstoffer til vores krop.”

Psst! Vi kan røbe, at vi lige nu går og nørder med en lille hemmelig på brød siden.

Blogopslag 8

   

Rating

Recipe Rating

Users' reviews

Log-in to add review

this website is driven by coffee, love and HoCo web