0.00 (0 votes)

UNOkaffebars syvende blogopslag

 

KAFFEBAREN ER BLEVET OPFRISKET

Vi har startet det nye år, 2018, med en opfriskning af kaffebaren. Væggene er malet og små hyggelige interiør-emner, har fået plads i kaffebaren. Det er vigtigt, at vi prøver at forny os, men én ting lover vi dog stadigvæk at beholde – og det er hyggen.

Vores te reol står også helt skarpt, og vi kan nu præsentere mange spændende teer.

JAZZ JAM & TAPAS

Torsdag den 8. februar inviterer HMF og UNOkaffebar til musik, tapas og vin! Fra klokken 19.00-21.00 er der Jazz Jam på plakaten hos UNOkaffebar! Allerede fra klokken 18.00 laver vi TAPAS CHARCUTERI og der vil være mulighed for at smage forskellige super vine fra Oliver og Bjerregaard. Har du sikret dig en plads?

 

NYHEDER I VENTE

Der arbejdes stadig på højtryk med vores private label kaffe. Og da vi ikke vil gå på kompromis med kvalitet og smag, kommer det til at tage en rum tid endnu.

Omkring brød og kager er der også spændende nyt på vej. I øjeblikket prøvebager vi på Sachertorte (UNO way), karamel chokolade snitte og cheesecake. Derudover arbejder vi på en lille hemmelighed, som du godt kan glæde dig til!

UNOkaffebars syvende blogopslag

 

KAFFEBAREN ER BLEVET OPFRISKET

Vi har startet det nye år, 2018, med en opfriskning af kaffebaren. Væggene er malet og små hyggelige interiør-emner, har fået plads i kaffebaren. Det er vigtigt, at vi prøver at forny os, men én ting lover vi dog stadigvæk at beholde – og det er hyggen.

Vores te reol står også helt skarpt, og vi kan nu præsentere mange spændende teer.

JAZZ JAM & TAPAS

Torsdag den 8. februar inviterer HMF og UNOkaffebar til musik, tapas og vin! Fra klokken 19.00-21.00 er der Jazz Jam på plakaten hos UNOkaffebar! Allerede fra klokken 18.00 laver vi TAPAS CHARCUTERI og der vil være mulighed for at smage forskellige super vine fra Oliver og Bjerregaard. Har du sikret dig en plads?

 

NYHEDER I VENTE

Der arbejdes stadig på højtryk med vores private label kaffe. Og da vi ikke vil gå på kompromis med kvalitet og smag, kommer det til at tage en rum tid endnu.

Omkring brød og kager er der også spændende nyt på vej. I øjeblikket prøvebager vi på Sachertorte (UNO way), karamel chokolade snitte og cheesecake. Derudover arbejder vi på en lille hemmelighed, som du godt kan glæde dig til!

Syvende blogopslag

Rating

Recipe Rating

Users' reviews

Log-in to add review

this website is driven by coffee, love and HoCo web